Dames trends winterschoenen 2018

Het zomerse weer is nu echt voorbij en de temperaturen duiken direct naar beneden. Dat kan maar één ding betekenen: we zijn klaar voor de nieuwe wintertrends van 2018/2019. In deze blog vertellen we je alles over de dames winterschoenen trends van deze winter. Ben jij benieuwd waar je op moet letten tijdens het shoppen van nieuwe winterschoenen? Lees dan snel dit blog.

Trend 1: Hoge laarzen

Eén van de winterschoenen trends voor vrouwen is het dragen van hoge laarzen. Als we het hebben over hoge laarzen, dan bedoelen we ook echt hele hoge laarzen: je ziet ze deze winter tot ver boven de knie uitkomen. ‘Afzakkende’ laarzen zijn een echte trend: hier valt de schoen van boven wijd waardoor hij iets afzakt. Met een flinke hak onder deze laars ben jij helemaal ready voor de winter.

Trend 2: Pumps in de winter

Wie mooi wil zijn moet soms pijn lijden. In dit geval kan je de pijn vervangen door kou. Deze winterschoenen trend voor vrouwen is niet heel geschikt voor de koukleumen onder ons: het dragen van pumps in de winter wordt namelijk erg populair. Uiteraard zijn dit niet zomaar pumps. Wat je voornamelijk gaat zien zijn puntige neuzen en kitten heels. Het voordeel van deze kitten heel is dat deze niet zo hoog is, dus voor veel vrouwen loopt dit comfortabel.

Trend 3: Schuine hakken

Wat je nog meer veel gaat zien onder de dames winterschoen van 2018, is een schuine hak. Hoe schuiner, hoe beter! Denk bijvoorbeeld aan stoere cowboyboots, maar ook onder andere laarsjes kom je dit jaar de schuine hak tegen.

Trend 4: Statement sneakers

De sneaker zie je het hele jaar door en deze zal ook niet snel verdwijnen. In welke vorm zie je deze winter de sneaker terug? De sneaker winterschoenen trend is kleurrijk. Kleurrijke statement sneakers zijn deze winter niet weg te denken. Heb jij al een mooi paar sneakers in huis?

Last but not least – trends winterschoenen 2018

Deze vier schoenentrends voor vrouwen voeren de boventoon komende winter, maar uiteraard kan je nog veel meer modieuze schoenen dragen. Zo blijven de Dr. Martens boots erg populair. Waar de dierenprint al veel gezien wordt in kleding, is deze op schoenen een trend die heel leuk te combineren is met een goede outfit. Spreken deze trends jou aan? Dan wacht je een stoere, maar bijzondere en kleurrijke winter wat betreft de schoenen.