Modetrends 2019

Het jaar komt bijna weer aan zijn eind en dat kan maar één ding betekenen: modetrends 2019, we zijn er klaar voor! Welke kleuren, stoffen en items zijn komend jaar niet weg te denken uit onze kledingkast? Heb jij al veel kledingstukken in deze trends of is dit een goed excuus om te gaan shoppen? Je leest alles over de kleding trends 2019 in dit blog.

Modetrends 2019 heren

De mannen gaan we vooral zien in denim broeken. Een skinny jeans, recht gesneden broek of een gecoate broek: alle soorten komen voorbij, zolang het maar denim is. Deze stoere trend zet zich voort in de bovenkleding. Vergeet de strakke coltruien of kasjmier pullovers en trek maar een grote oversized trui uit de kast. Gebreid en in fantasierijke prints met felle kleuren. Ga je de deur uit en de Hollandse kou in? Oversized winterjassen zijn niet meer weg te denken: ideaal voor over jouw dikke trui.

Modetrends 2019 heren: het wordt casual, sportief en stoer.

Modetrend 2019 dames

De modetrends voor de heren lijken voor een deel op de modetrends 2019 van de dames. De grote oversized truien en jassen komen overeen: hoe groter, hoe beter. Bij de vrouwen zie je vooral klassiek gebreide kabeltruien en truien met een Noorse print. Wat gaan we nog meer voorbij zien komen in 2019?

  • Dierenprints
  • Ruitenprints
  • Bloemenprints op allerlei stoffen
  • Glimmende stoffen die iets weg hebben van folie
  • Bont op de mouwen en in de kraag

Zoals je ziet is het een mix van alles en nog wat. Kleuren, stoffen en prints: mix and match erop los!

Modetrends 2019: welke kleuren gaan we zien?

Modetrends 2019 heren – Voor de mannen gaan we voornamelijk de primaire kleuren zien: rood, geel, blauw en groen. Groen komen we in allerlei tinten tegen, van felgroen tot olijfgroen. Tot slot kunnen we komend jaar ook niet om de kleur bruin heen bij de mannen.

Modetrend 2019 dames – Bruin komt ook terug bij de vrouwen: bruin gecombineerd met oranje gaan we veel zien. Ook paars en roze of felrood kunnen goed samen. Veel combinaties die je in de jaren ’80 en ’90 ook zag komen nu weer terug.

Kleding trends 2019: ben jij er klaar voor?

Nu de kleding trends voor 2019 bekend zijn, kan je aan de slag! Heb jij al veel items in de kast die goed bij de kleding trends van 2019 passen of moet jij nog flink shoppen? Je kan in ieder geval al jouw creativiteit en fantasie kwijt in het komende modejaar! Veel succes.